torsdag 13 januari 2011

Teknikens under


Alla har vi väl någon gång köpt en ikeamöbel. Som alla känner till vid det här laget så kommer möblerna från ikea i miljoners miljarders småbitar. Förhoppningsvis är det för många delar med och inte det motsatta. Men det som frustrerar mig mest är att tyvärr brukar man inte bli klok på hur de utformat sina beskrivningar. Försöken att få dem att se tredimensionella ut är inte alltid så himla bra. Det jag vill komma till är att:

Är det något jag ogillar skarpt är det manualer,ritningar bruksanvisningar och användarhandböcker.

Ett tag sedan skulle jag hjälpa en vän att skruva ihop lite jyskmöbler. De avsnitt jag inte fattade hoppade jag över - blev obra mot slutet. Grejer som blev över och inte kunde skruvas in.. Det var bara att börja om!!!

Hursom så köpte jag en ny mobiltelefon igår. En liten svart gullig sak som jag bara ÄLSKAR . Sedan igår har jag stundvis varit insjunken i den nya telefonens funktioner. Inte vet jag om jag är dum i hela huvet men jag har ännu inte listat ut hur man tar kort med den. Jag trycker och fipplar men inget händer...MORR...

Måste nog söka reda på användarhandboken i soporna...

1 kommentar:

  1. Haha.....jag har faktiskt LÄRT av mina misstag här......men att läsa en användarhandbok är idag OCKSÅ en utmaning..femtielva kapitel som alla refererar till ett annat kapitel...då självdör hjärnan fort....LYCKA till...:)

    SvaraRadera