torsdag 27 januari 2011

Åsiktsmaskinen fortsätter..

Men åhhhh, kan Västerbottens Kuriren bara SLUTA med de extremt löjliga och skrattretande extranyheterna?? 

Längst upp på startsidan på vk.se kan man se de "kvällstidningsaktiga" EXTRAnyheterna. Har vk fått hybris?  Jag har dock börjat fundera på om redaktionen har grav nyhetstorka. 

Hur i helsicke kan en artikel om att en banjo med fodral blivit stulen vara en EXTRAnyhet?? Trot eller ej men det var en EXTRAnyhet igår. Sen att de dessutom använder sig av labeln igen när banjotjuven åkt fast får mig att vilja gnaga av mig min högerhand i frustration. 

Tidigare under gårdagen kunde man läsa under EXTRA på vk att golfbanan i Sörmjöle blivit sönderkörd. En olycklig och irriterande händelse och något som säkert de stackarna som köpt medlemskort där inte gillar . Men för bövelen det hände i somras!!!!  Vi är snart inne i februari månad..  Stöööööööööööööön..

"En Umebo har vänt sig till Justitiekanslern, JK, och anmält en sexfilm som SVT visat."  Även det en EXTRAnyhet häromdagen.  Men skärp er!!!  Min katt som jag inte ens köpt än och aldrig kommer att skaffa är intressantare..

Det skulle vara kul att höra hur de ansvariga vid nyhetsdesken diskuterar när de "väljer nyheter" som ska passa under EXTRAlabeln..  Hmmm, en tant med en blå jacka betalade inte för en plastpåse på Domus - Jaaaaa herregud, det var allt något extra det. PÅ MED LABELN SNABBARE ÄN FORTAST!!  Ojoj, nu var det en man som gick mot röd gubbe vid Thulehuset - PÅ MED LABELN!!!

Tror VKs redaktion att deras webbläsare är dumma i hela huvet???  Måste labeln användas ett visst antal gånger varje dag för att vk ska känna det som att de levererar intressanta och häpnadsväckande nyheter? Så många obesvarade frågor..

Om det nu inte finns något extraordinärt att skriva om -men skit i EXTRAlabeln.

Oj, vad mitt blodtryck steg, bäst att ta en kopp kaffe och vila en stund.. Man vill ju inte bli en EXTRAnyhet på vk. "Kvinna dog  i en hjärtinfarkt pga irritation".



3 kommentarer:

  1. Vilka samhällsanalyser du gör Anna :)
    Kan inte annat än hålla med...kan du inte skicka detta som insändare till VK. snälla.

    SvaraRadera
  2. Golfbanan ligger i Norrmjöle!!! ;) Puss på dig!!
    Kramen, Maria

    SvaraRadera
  3. Hahahaha.....skönt att gnälla av sej så där....bra du tänker på trycket...:)

    SvaraRadera