torsdag 17 november 2011

Riskkapitalförvaltare



Riskkapitalförvaltare med sina långa giriga fingrar håller på att ta över vårt avlånga land. 

Det  börjar mer och mer likna de fruktansvärda auktioner av människor som försiggick förut i vår historia. Den som bjuder minst får uppdraget att ta hand om människorna. Hur mycket får en människa kosta egentligen?

Äldreboenden där gamla och sjuka lämnas ensamma nattetid, inte får kliva upp ur sina sängar, ges sömnmedel så de håller sig stilla och blir serverad usel mat. Vart är vårt samhälle på väg?

Lvu-hem där trasiga ungdomar behandlas lika illa som våra gamla "poppar" också upp i media. VANSINNE!!!

Varför inte låta riskkapitalförvaltare ta över mer i samhället? Låt dem skratta ihjäl sig hela vägen till de utländska bankerna där de gömt sina intjänade skattepengar.

Jag har en ide för barnomsorgen. Sätt kardborreband på varje barns rygg och i taket. Kasta upp de små liven och vips så sitter de där. Om de blir för högljudda så finns det ju öronproppar och mp3 spelare som personalen kan stoppa in i sin öron. Blöjbytena och hygienen på de små "kunderna" blir effektiva om man använder högtryckssvätt. En enda vuxen borde då klara av att ta hand om en grupp på 30 st.  Skolan kan även den använda samma modell - ev kan spännband behövas för gymnasieelever men de kan man säkert köpa billigt på Classes.

Om man nu absolut vill "lära"och ungdomarna något kan man ju alltid peta in en dvd med något matnyttigt som de kan titta på, eller sätta på P1 i radion.

Nä fy!! Jag har nu på morgonen talat om för sonen att jag kommer att flytta in hos honom när jag blir gammal. Han svarade inte "JIPPIE" om jag ska vara riktigt ärlig..konstigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar